dimarts, 10 d’abril del 2012

Voltants del palau imperial

Ens despertem de bon mati desprès d'haver descansat dintre les nostres càpsules. No sabem si fa bon dia a l'exterior, ja que només veiem la paret de plàstic de l'habitacle. Com que en aquell hotel tenen un jacuzzi més gran que en el que estàvem allotjats anteriorment, aprofitem per fer un bon bany i deixar que les bombolles ens acabin de despertar a base d'un hidromassatge. Desprès d'això estarem llestos per aprofitar el dia.
Sortim de l'hotel i el sol és radiant, desprès del primers dies en que no havia parat de ploure, per fi avui trobem un bon sol que ens acompanya, encara que un aire fred ens persegueixi. Aprofitant que estem en la zona de Kanda, que fa bon dia i que en direcció sud tenim relativament aprop el palau imperial en la zona de Chiyoda, decidim fer una visita als seus jardins. Peró arribem massa aviat al palau, i un policia dels que vigilen el recinte ens informa de que encara esta tancat i que queda una hora per que obrin. Bé cap problema primer anirem a visitar els voltants.
Chiyoda (千代田区) és un dels barris selectes de la ciutat, ja que allà s'hi troben diferents institucions governamentals. Allà tot esta molt més ben cuidat i vigilat oferint un aspecte impecable de la ciutat, ja que a part del palau imperial, que ocupa un 12% de la superfície total de la zona, també hi ha la suprema cort japonesa, la residencia oficial del primer ministre, i 15 ambaixades d'altres països més.
Apart de edificis oficials, i oficines de empreses importants, en aquest barri també hi ha una selecció luxosos hotels, restaurants i refinades botigues on gastar els vostres iens. Peró nosaltres no ens allunyem gaire del palau, ja que en poc obrira les portes, aixi que qui us deixem unes imatges de una plaça dels voltants.