diumenge, 29 d’abril del 2012

De festa per Roppongui

Son més de l'una de la nostra ultima nit a Japó, i necessitem algun lloc amb música i cervesa no massa cara. Peró en la nit toquiota som una mica inexperts i guiant-nos per la informació que havíem trobat temps enrere en un blog d'internet, sembla que la millor opció és visitar el "Copacabana", ja que segons vaig llegir sempre esta ple de gent.
Peró això de les discoteques és una cosa que canvia molt ràpidament, tant esta de moda una com en pocs dies la gent canvia de lloc i perd tot el renom que s'hagi pogut fer desprès d'una nit de festa. Entrem en el "Copacabana" que esta situat en la tercera planta d'un edifici amb entrada al carrer principal de Roppongui. Com sempre en llegir informació d'un lloc te l'imagines al teu cop com deu ser, i quant arribes la realitat és ben diferent, i això és justament el que ens ha passat en treure el cap dintre el local. Coppacabana esta buit, i excepte els cambrers i l'amo del local que esta sopant un plat d'arròs dins la zona vip no hi ha ningú més, per tant fem la consumició obligatòria i tornem a sortir per la porta, la nit comença malament.
Sortim saludant els porters que semblen uns tios enrotllats, a diferencia dels portes d'aquí que no canvien mai aquella cara de mala llet que se'ls hi queda quant comencen a treballar. Caminem en direcció a la gran torra de Tòquio que es deixa entreveure per sobre els edificis mes llunyans i arribem a un lloc que la gent no para d'entrar i sortir. Pel que es veu, sota d'un gros cartell que posa "Jumanji 55", hi ha un local amb una bona festa a dins ja que des de la porta ja es veu l'ambient. Nosaltres en dirigim cap allà i entrem a dintre tot decidits mentre per l'escala que ens porta d'alt al local no para de pujar i baixar gent tota esbojarrada cridant i parlant. En entrar per la portat ja veiem que allà és on passarem la nit ja que esta ple i la cosa no pinta malament. És ora de celebrar el nostre viatge a Japó, això s'ha acaba i no sabem mai quant podrem tornar.
Aquí teniu algunes de les fotos de la festa!