dijous, 26 d’abril del 2012

L'ultima tarda a Japó

Quasi ja hem acabat els dies del viatge, i és que el temps vola quant ests fora de la teva quadriculada vida rutinària. De la tant desitjada visita a Japó, ja nomes ens queda una tarda que no durara gaires més que aquest passeig que estem fent pels carrers, mentre veiem com el sol va caient fins que s'apagui el cel i comencin a funcionar les brillants llums de Tòquio. Demà a l'una del migdia, el nostre avio marxara de l'aeroport de Narita en destinació a Milà on d'allà agafarem un vol cap a Barcelona, l'aventura a terres asiàtiques haurà acabat i tornarem a estar a casa de nou.

Ens barregem entra la gent de la ciutat mentre ells continuen amb les seves atrafegades vides en una ciutat que ningú para quiet, i que tothom te el seu lloc en la societat. Aquí és ben cert la dita de que qualsevol clau que sobresurti tard o d'hora rep el un cop de martell. Peró cada dia més, el joves que pugen rebutgen el model actual, basat en tenir bons estudis, casar-se i entrar en una empresa important per dedicar-hi sang i suor, i anar pujant mica en mica graons dintre la mateixa.
Ens barregem entra la gent de la ciutat mentre ells continuen amb les seves atrafegades vides en una metròpoli on ningú para quiet, i que tothom té el seu lloc en la societat. Aquí és ben cert la dita de què qualsevol clau que sobresurti tard o d'hora rep el un cop de martell. Peró cada dia més, els joves que pugen rebutgen el model actual, basat en tenir bons estudis, casar-se i entrar en una empresa important per dedicar-hi sang i suor, i anar pujant de mica en mica graons dins la mateixa.
Però, ja parlarem en una altre ocasió sobre Tòquio, i la gent que hi habita. Ara mentre comentem el final del viatge i passegem pels carrers de la ciutat, intentem retindre en la nostre retina els records dels últims moments que passarem aquí. En quant el sol ja casi a caigut pensem en que tot ha acabat i que nomes ens espera la nit, que en teoria hauríem de passar dormint per demà estar frescos per marxar, però és l'ultima nit aquí, la malgastarem descansant?