dissabte, 7 d’abril del 2012

Voltant per el poble a la tarda

Ha sigut un llarg dia de temples però no hem tingut ocasió de veure res del poble. Ara ja amb la panxa plena necessitem veure alguna cosa que no siguin més temples. Aixi que comencem a caminar direcció avall baixant poble avall fins el guest house de "Nikko Lodge Park" que hi ha al centre del poble, on ens esperaran les motxilles que molt amablement el amo del hotel ens les ha baixat fins allà.

Desprès de haver passat tota la tarda voltant per el poble tenim la intenció de quedar-nos a dormir una nit més a Nikko i demà al mati baixar ja cap a Tòquio. Les motxilles ja les tenim al "Nikko Lodge Park" del mig del poble i una nit més aquí anirà be per descansar, ja que la passada no havia anat prou bé. Peró perquè no marxar a Tòquio avui mateix?
Desprès de donar-hi voltes pensem en marxa ara mateix si encara hi han tren en destinació a la capital. Durant el passegi ens donem compte de que no farem gaire res més aquí a Nikko, ja que a les 6 tot esta tancat i el poble queda mort. Si ens llevem demà i marxem cap Tòquio perdrem tot el mati per arribar allà i deixar les maletes en un hotel. 
Creiem que el millor és marxar ja, arribar a la capital de nit, sopar i descansar per l'endemà aixecar-nos aviat per fer alguna visita. Anem fins a l'estació de trens de Nikko i allà ens diuen que encara hi han trens per marxar, aixi que anem cap a el guest house per agafar les maletes i acomiadar-nos del poble. Peró la mala sort ens persegueix i trobem l'establiment tancat amb les nostre maletes dintre. On deu ser la dona del guest house? Com es pot tenir un negoci i tancar-l'ho quant saps que tens clients que potser necessiten entrar o sortir d'ell?
Decidim esperar a la porta que arribi la propietària i ens obri, però el temps passa i allà no be ningú. Cada cop comença a fer més fred i allà no apareix, aixi que decidim esperar en la terminal de bus del davant on des d'ella podem veure la porta. Sembla que els nostres plans de marxar avui s'han esfumat i  ara només esperem no triguar massa en poder entrar a descansar al guest house. Durant l'espera observem la concorreguda estació de autobús, i un taulell de informació que no para de rebre visites de nous arribats que pregunten de tot i més. Entre tant japonesos escoltem com una parella de australians pregunta per el "Nikko Lodge Park", la noia de informació els indica la direcció del lloc, però nosaltres ja els avisem de que esta tancat, que no sabem quant obriran i que nosaltres també estem esperant per recollir el nostre equipatge.