dimarts, 24 d’abril del 2012

Més fotos del Shinjuku Gyoen (新宿御苑)

Desprès del dia de sant Jordi, continuem amb el relat sobre l'estada a Japó. Ens traslladem de nou al centre de la capital japonesa per seguir amb les imatges del parc Shinjuku Gyoen. Peró la veritat és que amb aquestes fotos no calen gaires paraules més.

Els primers dies de visita a Japó, varem haver de conviure amb una maleïda pluja i un aire glaçat que ens seguien per tota la capital, i fins a Nikko on allà l'aigua que queia es transformava amb neu. Però avui fa un dia formidable i el sol escalfa com mai, així que allarguem la caminada pel parc ja que en d'altres llocs de la ciutat, amb els edificis alts alguns carrers no els toca el sol quasi en tot el dia.

Curiosament durant la volta el parc trobem molta gent que pinta escenes de dintre el recinte, deu ser una afició popular entre ells, com conegudament també ho és la fotografia. Tots semblen gent gran, i s'ho agafen amb tota la parsimònia del món, no volen res diferents de la realitat, amb calma i paciència intenten estampar en l'obra d'art tot el que veuen el més detalladament possible. Nosaltres com que tampoc tenim pressa, els observem com abans de posar el pinzell sobre la tela analitzen detingudament la realitat per distorsionar-l'ha el mínim possible. Ells només en notar les nostre mirades a sobre es giren i ens somriuen, però no diuen res ja que no saben ni un mot en anglès.
Nosaltres continuem el nostre camí una mica més enllà, mentre comentem que la visita al país del sol naixen casi ha arribat a la seva fi. Només ens queda la tarda per fer l'ultima ullada per la ciutat i demà ja no compte perquè nomes en aixecar-nos hem de sortir disparats cap a l'aeroport de Narita. Serà qüestió d'anar a menjar alguna cosa i continuar. De moment podeu observar aquí abaix algunes imatges més del parc.