dimecres, 20 d’octubre del 2010

El "tifon mortal" sembla que ja ha passat

No se s'hi heu llegit al diaris o vist per les noticies de la televisió que al nord de la illa filipina Luzón hi ha agut un tifó que ha deixat la zona en estat de catàstrofe. Per si algú no havia sentit res sobre el tema aquí os deixo un enllaç de "el periodico" on podeu informar-vos de la noticia. Com podreu llegir els països afectats son Vietnam, Tailàndia, Filipines, i Cambotja, ordenades per el nombre de víctimes mortals.

http://www.elperiodico.com/es/noticias/internacional/20101019/tifon-mortal-sureste-asiatico/543063.shtml

Aquí de moment com ja heu pogut llegir a la entrada anterior, nosaltres no havíem notat res fins aquesta nit passada que ha plogut molt fortament sense parar, també hem tingut talls de corrent de tant en tant però el hotel en el que estem disposa de generadors en cas de emergència. Desprès de tota la tarda de ahir plovent sense parar, la nit va ser pitjor amb una bona turmenta que va descarregar en la localitat on estem instal·lats, però no va passar de un aiguat i res mes. Com que el soroll del vent i la pluja me va despertar, i ja no tornava a conciliar el són, vaig decidir agafar la càmera de fotos i sortir al carrer a veure si podia fer algun vídeo, però la falta de llum i la baixa qualitat de la càmera em van impedir fer-ho.

Aquest mati ja no plovia i encara que no fes un sol radiant tampoc feia massa bon dia. La energia elèctrica de la xarxa publica ja funciona amb normalitat, i la connexió a internet apart de ser pessima com sempre continua funcionant a diferencia de ahir a la tarda. En definitiva la cossa no va passar de una turmenta com les que hi poden aver a casa, i avui esta tot tant normal. Demà tenim ja el vol que ens treu fora del país i ens dura de nou a Kuala Lumpur, tot esperant el següent que ens dugui a la capital de Laos.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona Tarda Pau i Enric!

Fa dos dies que per TV3 vaig veure que a les filipines i havia un uracà i de seguida vaig pensa en vosaltres, vaig mirar per internet i l'ull de l'uracà se situava just per sobre vostre. no vaig escriure res, per no preocupar a ningú, pero ara ja veig que esteu bé. Pues això a sortir d'aquest país que hi han masses tormentes.
Ara quan torneu a malasia agafareu rumb cap a Tailandia o us cadareu a visitar aquest país¿??¿?
By: Mallor!!

Anònim ha dit...

Sòc en mallor de nou,

Que estava emocionat amb el tifó i no havia lleguit l'altre entrada, ara ja ser on anireu a voltar pel món, segú que la següent destinació de Laos es molt guai, poder pobre com dius, pero valdrà la pena. Record's.
Per aquí tot va molt bé, ja tinc els nens batejats. Saluttttt!!!!!

Unknown ha dit...

Eyy com estan els nanos??? pasat per aigua no jajaja. Nosaltres de moment seguim vius a pessar del "supertifon mortal" o aixi el califiquen les noticies. Ara de moment estem a Kuala Lumpur per d'aqui res agafem un vol a Laos, a la seva capital, Vientiam.

M'agues agradat vuera una de les zones afectades per poder fer fotos i penajar-les el blog pero de moment sera que no. Pobre gent a sobre de ser pobres, perden tot el que tenen.

Be crack que vagit tot be, un saludo a tota la familia. deuuu!!