dissabte, 23 d’octubre del 2010

El destí no volia que anéssim a Laos

Be més que el destí, ha sigut un embus de trafic, i que no haguéssim marxat del guest house amb prou antelació.

Si, és el que esteu pensant,, hem perdut el vol de sortida de Malàisia a Laos. Hem agafat vols a les tantes de la matinada, hem improvisat vols, hem volat sense aver dormit la nit abans, hem volat havent dormit malament al terra de l'aeroport, i el vol mes fàcil d'agafar que era el d'avui a les 3:10 de la tarda l'hem perdut.

El dia abans, que estàvem al guest house en varem aixecar molt aviat degut a que no teníem mes son, i es que del vol de Filipines a Malàisia estàvem cansat per tant aquell dia vam anar a dormir a les 10 de la nit, el dia desprès ens varem aixecar molt avia que ja aviem acabat la son i per tant ahir a la nit també vam anar a dormir aviat, però avui la son sens a allargat i hem dormit fins les 12, que en hem aixecat, dutxat i posat apunt per marxar, però abans volíem anar a menjar a la dona de sempre que ens fa uns plats molt bons i com que jo no tinc mòbil ni en Pau tenia bateria al seu sens ha passat una mica l'estona menjant i explicant-l'hi que era el ultim dia a la cuinera. Desprès hem agafat un taxi per anar fins el aeroport low cost de la capital, però un embus de trafic ens ha retingut una bona estona. Feia molta calor i estàvem en aquell taxi que l'hi fallava el aire condicionat atrapats entre el col·lapse de cotxes, i mirant el rellotge cada dos minuts veient com ell corria mes que nosaltres, els nervis anaven augmentant per moment veient com passava el temps, desprès de sortir de la ciutat hem agafat l'autovia que duia a l'aeroport, ja molt mes descongestionada, on a tota velocitat desprès de donar pressa al conductor del taxi hem arribat a l'aeroport.

Per postres a l'aeroport hi havia una cua immensa per embarcar, i es que per embarcar en diferents vols nomes hi havia un mostrador obert, unes quantes persones que els hi hem comentat ens han deixat passar davant ja que teníem pressa, pera la cua era molt llarga i no tothom era tan amable, aixi que quant hem arribat al mostrador de embarcament, ens han dit que el vol ja estava tancat i que no podíem embarcar. Aquí acaba l'esperaça de agafar a ultim moment la sortida del país. El meu cabreig particularment ha sigut monumental, no nomes per els diners perduts sinó també per que la diferencia entre volar o quedar-nos a terra ha sigut de 15 minuts, potser 10 minuts abans, 10 minuts menys de embus o 10 minuts menys de el dinar, haguéssim pogut sortir del país. Peró la cosa es aixi els avions no esperen a ningú, mitja hora abans de sortir tanquen els embarcaments de equipatge i que esta dins vola i qui no es queda a terra.
Una coca-cola i uns moments de relax en un banc, ens han dissipat el mal humor, desprès ja ens enreiem una mica pensant que nomes havíem perdut 400 ringuits 92€ , 46€ per cap, que hi farem. Com que plorar  és gratis, a pesar de que ja s'aviem que no ens tornarien els diners ni de conya i tampoc no ens canviarien el vol, hem anat preguntar a l'oficina de Air Asia aviam si ens el podien canviar la resposta és me que obvia, per tant hem preguntat quin era el proper vol a Laos i era al cap de 5 dies. Com que no volíem esperar-nos fins al 28 de octubre a Malàisia hem optat per agafar un vol que surt demà a la capital de Cambotja, per uns 800 ringuits demà a les 6:50 del mati volarem a Phnom Penh, o almenys si no es dormim.

Per tant una nit mes a Kuala Lumpur, però no anirem a dormir a cap hotel, com l'altre vegada la passarem en un campament base que muntarem el mateix aeroport, una nit més dormint al terra de la terminal aeroportuària. No es molt còmode per es gratis i notes els avions quant aterrissen tremolant tot el terra, a mes hi ha internet gratis per tot arreu es a dir que no descarto alguna actualització del blog a les tres del mati (hora local). Prometo fotos del campament com l'altre vegada, i alguna del xàfec que es preveu que caigui al exterior ja que el cel esta cada cop més negra.