divendres, 29 d’octubre del 2010

Un dia més a la capital del país.

Degut a que no funcionava ahir internet avui pengem la entrada de divendres 28 de octubre.
Un dia més que hem estat descobrint la Phnom penh, avui apart de fer el gos dormint fins mes tard a diferencia de els altres dies que havíem matinat molt, ens hem aixecat mes tard per fer un esmorzar casi dinar i després descansar per a la tarda aprofitant que afluixa la calor i anar a fer una volta per els carrers encar no descoberts. Els principals carrers son els que segueixen el riu paral·lelament i els altres son carrerons que els connecten entre si.
Seguint el carrer del nostre allotjament fins al riu, hem trencat a l'esquerra i hem segut avall direcció sud fins al museu nacional on amb el sol de cara hem fet alguna que altre foto i des del parc que hi ha just davant. Mes avall hem arribat al palau reial que apart de cobrar entrada per cada visitant que vol accedir a l'interior, estava tancat. Aixi que hem seguit caminant i fins a passar-lo per complet per davant i hem trencat direcció al riu on per allà hi hem pujat fins a tornar a l'hotel.
En el carrer de direcció al riu hem vist diferents dones que tallaven la pell de les fruites per vendre-les apunt per menjar, i ens han cridat la atenció unes taronges molt grosses que tenien bona pinta. No eren taronges però tenien aspecte de cítric, i per aixo la hem provat. Junt amb ella et donaven una bossa amb una mica de sucre per poder afegir-hi. Junt al riu hem provat la misteriosa taronja gegant i la veritat es que no estava dolenta.

Quatre fotos mes i de tornada a l'hotel per sopar mes cap al tard i acabar la jornada per avui. Demà un dia nou per continuar.