dissabte, 3 de març del 2012

Canvi d'imatge al blog

Si, si, no us heu equivocat, això és Arrossegant la motxilla, el que passa es que ha sofert un canvi radical d'aspecte.
M'ha costat molt decidir-me, però al final he triat fer un canvi d'imatge al blog. Desprès de fer retocs al anterior que no m'acabaven de convèncer he decidit reformar-l'ho de nou. El aspecte que tenia anterior amb el títol vermell i el fons de les entrades negre no es que no margades, però desprès de tant de temps amb el mateix aspecte es feia pesat. Peró aixo he optat per rentar-l'hi la cara i posar una "interface" nova més senzilla i atractiva.
En mica en mica aniré acabant els ultim retocs, i ja estarà llest per posar-hi les entrades del nou viatge que emprendrem a Japó. Un viatge curt però aprofitat al màxim. Nous continguts sobre el país que visitarem i vídeos creats per el blog. Espero que agradi la nova imatge i si teniu alguna suggerències o opinió deixeu el vostre comentari.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tenia moltes ganes d'enviar una petita paraula per dir gràcies pels punts fantàstic que està escrivint en aquest lloc. El meu temps de recerca d'Internet té al final ha honrat amb idees molt bones per a l'intercanvi amb els meus amics. I 'd expressar que molts dels visitants del lloc que ens són realment molt dotat que hi ha en una comunitat notable amb persones precioses amb tants punts útils. Em sento molt afortunat d'haver utilitzat la seva pàgina web i esperem que els moments més divertits que moltes de llegir aquí. Moltes gràcies de nou per un munt de coses.

Unknown ha dit...

Hola i gracies per el comentari! Actualment el blog esta aturat degut a que ara estem creant www.portaldetailandia.com
Aqui pots trobar mes informacio de Tailandia. Una salutacio!