dijous, 22 de març del 2012

Buscant càmera abans de marxar a Nikko

No, no hem perdut la meva, ni es que l'hi passes res. La meva càmera esta sana i estalvia, però en Rovira en vol una. Fa temps que te ganes de comprar-se una càmera i portem tot el viatge mirant preus i comparant ofertes. Aixi que millor que tornar fins Akihabara per en busca del aparell.

Els preus que anem trobant per les botigues en tema de fotografia son bastant semblants que aquí, potser en alguns models una mica més baixos, però res de l'altre mon. Nosaltres anem en busca de la ganga, una càmera que estigui prou be, a la ombre de un model nou però que tampoc sigui massa vella. Peró és clar trobar una amb tots aquest requisits no es fàcil. Aixi que desprès de remirar per tot arreu acabem en una botiga de càmeres de segona ma on es poden trobar autèntiques relíquies. Un home musulmà ens mostra tots els models més nous que té i repassa tot el seu material en busca de l'aparell ideal. Peró desprès de remirar molt no acaba decidint-se per cap.
Aixi que continuem en busca de una que l'hi faci el pes, però sense donar-nos compte ens hem posat en un lloc ple de material elèctric. Com si no en tingues prou a la feina que encara tinc que venir a parar aquí. Bé per si algú l'interessa, excepte les clavilles dels endolls que allà son les planes com a EUA, la resta es bastant igual. Aquí sota podreu veure transformadors, premsaestopes, parts de tele antigues... De tot i més.
La botiga final era en la que quedem més parats. Allà radioaficionats compren ràdios i parts noves per repara ràdios velles i parlar entre ells. Peró aixo no és tot, el més estrany és veure aficionats al codi Morse! Nomes pot passar a Akihabara. Grups de radioaficionats ho puc entendre, però que hi hagi gent que compra els aparells de codi Morse per aprendre el llenguatge i parlar entre ells aixo ja és massa. Suposo que deuen tenir molt de temps lliure. En fi aquest com ja he dit, lloc es tot un mon.
Al final oblidem la busca de la càmera i ens en tornem a l'hotel que demà toca aixecar-se aviat. Ja farem servir la meva. Peró tinc la impressió que no serà l'ultim cop que trepitgem Akihabara.