dimecres, 10 de novembre del 2010

Siem Reap, tranquil·la i acollidora

Siem riep es de moment el millor lloc que hem trobat en territori cambotjà. Desprès de afartar-nos de veure els temples de Angkor avui hem tingut una visita tranquil·la i pausada per la ciutat, o mes aviat per el poble que d'aquí un temps serà ciutat. I es que a Siem riep no es para de treballar, per tot arreu es veuen obres de remodelació, ja sigui en hotel privats o en les vies publiques, creant voreres, i a la sortida del poble es intenta millorar la carretera.
Un cop ens hem aixecat i passat la gana menjant un esmorzar de l'hotel hem sortit a fer una volta per el poble, i tot caminant carrer avall desprès de creuar el riu hem passat per davant de un temple que ja havíem vist abans però no havíem entrat aixi que hi hem fet una passejada per veure. És un típic temple budista com els de Tailàndia però amb els típics detalls cambotjans que el una mica diferent. No té el encant que tenen els de Angkor, i escalr desprès de visitar aquells tan espectaculars, aquest han perdut interes, però com és gratis la entrada no ens ha costa res i ara tothom pot veure les fotos.
Més tard, hem continuat caminant fins als bars del centre que sempre hi ha ambient, on hem segut a fer una cervesa mentra descansàvem i fèiem una partida a billar.
Al nord del nostres guest house podem trobar el jardí reial i jardí de loto on també hi ha un petit temple on la gent local acudeix a fer les seves pregaries, nosaltres hi anem ja que la calor apretava i allà s'hi estava més fresc que els carrers on el sol te aplaca contra el terra, tot i amb aixo no es pot comparar amb la calor de la ciutat capital Phnom penh.