divendres, 12 de novembre del 2010

Buscant nova destinació

Ja tenim prou vist aquest lloc i es que amb la tonteria ens estem adormint en el camí, per tant aviat tornarem a reprendre la ruta i continuar per la carretera, però encara tenim que triar on anirem a parar. Encara que ja sabeu que els plans tan els fem com els desfem i tot el que havíem planejat ho tirem per la borda.
Siem reap com ja sabeu ens agrada però ja la tenim avorrida. Esta be però un cop ja la has vist tota i has sortit de festa per els bars del centre i te has afartat dels temples de Angkor es hora de continuar fent camí. Ens trobem a uns 160km de la frontera tailandesa i per el camí ens queden 2 pobles, un d'ells és Sisophon i l'altre és Poipet.
Sisophon: Segons llegim a la lonley planet la explicació que ens fa de ella és "para la mayoria que la visitan no es mas que una poblacion polvorienta entre la ciudad de Poipet i Siem reap". Ja d'entrada la sensació no es massa bona si ens regim per la nostra guia, tenint en compte que ens va dir el mateix de l'altre població que hi ha entre Phnom penh i Siem reap i ho va encertar de ple. Per tant no ens dona gaires ganes de tornar a dubtar del la guia numero 1 del mon.
Poipet: textualment el que diu la guia "Esta ciudad fue darante muchos años la cloaca del país", un titular excepcional per fer-l'hi propaganda com a destí turístic no??. Aixo ja no convida gaire a parar per fer el turistes, per tant potser la nostra nova destinació sigui ja terrers tailandeses.
Tot aixo de mirar noves destinacions esta molt be  però encara estem a Siem reap i per tant com que ahir vam anar a veure mes del mateix per el poble hem fet unes quantes fotos mes per que les pugueu gaudir.
Es tracte de 2 temples mes que hi han dintre del poble, i es que com ja he dit no hi ha gaire res mes que veure aqui. 

El primer és el Wat Bo:

El segon Wat Dam Nak: