dissabte, 26 de març del 2011

Paseig per el mercat de la tarda

Desprès de la ruta amb moto per la muntanya ara tocava fer un dia de relax per Chiang rai, aixi que per no deixar el blog vuit vaig agafar la càmera de fotos i varem fer una volta per el mercat de menjar que hi ha situat al voltants de la segona torre de rellotge del poble. I es que com si fos Londres, Chaing rai te vaires torres de rellotge, una la mes maca i punt de referencia per moures entre els seus carrerons, la de color daurada, que cada hora entre les 7 i les nou del vespre done les campanades amb un xou de llums i musica. Durant la resta del dia es de color daurat, amb tot de detalls i decoració al seu voltant i a mes fa de rotonda de trafic.

Be dons aquesta rotonda/torre/rellotge, te la seva germana petita, molt més senzilla, i vegades passa desapercebuda per els turistes. Peró al voltant de la mateixa, cap a les 5 de la tarda es comença a emplenar de parades de menjar, i un eixam de gent es dirigeix cap a elles en busca del sopar. I es que aquí en aquesta part del mon el sol s'aixeca molt aviat per anar a dormir a les 6 de la tarda. I Chiang rai es una ciutat en la que cau el sol tothom s'en va a dormir, i el únic que queda viu es el mercat nocturn de artesania on els falangs es reuneixen i alguns ciutadans locals sopen.

De moment aquí teniu les fotos de el marcat de menjar, just moments abans de que caigui la nit. Com podeu veure aquí trobareu tot el menjar típic del país a preus molt barats. Fruita, verdura, carn, peix, arros, plats preparats llestos per menjar, flors...

Aquí tothom ven el que pot, del que te. Es munten la parada i es asseuen a vendre, si treuen 10 millor que 5 i si nomes en treuen 5 millor que res. S'ho agafen amb molta tranquil·litat i paciència.



Home ceg que canta i demana almoina