dilluns, 28 de març del 2011

Anunci tv Tailàndia. TMB



La publicitat de tot el món sembla que estigui tota tallada sobre un mateix patró. La creació de anuncis ingeniosos, divertits, musicals, i amb la intenció de tocar la sensibilitat del espectador, no son només ideàs creatives de agencies publicitaries del primer mon.

Aquí teniu un anunci que s'hamet a Tailàndia, de un del molts bancs que té el país. El TMB. Com podreu veure, es tracta de una historia basada en fets reals sobre un equip de futbol de les illes del sud, que contra tot pronostic es va convertir en un dels equips més importants de la zona. Be, no me enrotllo més i mireu el vídeo. Bon dilluns!

PD: com podeu veure aquest anunci el he trobat al youtube, però estava subtitulat amb anglès, aixi que el he editat jo mateix i subtitulat al castellà. He intentat fer la traducció angles/castellà el millor que he sabut, però si algú te alguna idea millor sobre el text pot deixar el seu comentari sota la entrada.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Soc en Mallor!

Enric de tailandia cap a traductor, l'anunci esta molt currat i la feina que t'ha donat tmbé.
Veig k ja heu superat un uracà, un terratremol i ara k us passara.. malegro k estigueu be i havera kuan treieu el cap per Catalunya k haviat ja no sabreu el cami de tornada.
K teniu pensat una altre ruta en un pais veï per fer un visat nou o quan sacabi aquest ja tornareu.
Pau com et va el tema AA* ja ets tot un pro, m'imagino k si.
Pues molts records i a disfrutar-ho tot. Fins aviat!!!!

Arrossegant la motxilla ha dit...

Ey Mallor com ba tot?? El video l'he traduit ajudant-me de algunes paraules amb el traductor, el meu anglès no dona encara per fer de traductor ahahahahaha. De fer una ruta per el pais, res. Ja tenim bitllet de tornada, i quant acabi el visat cap a casa que ja toca, encara que no tiguem mases ganes jajaja. Be que vagi tot be crak, records a la familia. Adeu!!!

Enric