divendres, 14 de gener del 2011

Volta per la ciutat de Trat

Heu llegit la descripció de la ciutat de Trat que surt a la lonely planet? Crea una il·lusió sobre la ciutat que desprès et decepciones quan la visites de veritat. No es que sigui lletja, però en dos dies esta vista, aixi que per evitar-vos el viatge en bus aquí us deixo les fotografies. Una de les coses mes animades que trobareu es el mercat diürn que es va recollint a mesura que es comença a muntar el nocturn. Un  mercar que dona vida a la plaça envoltada de carrerons deserts, lloc de reunió de tots els habitants per compartir un àpat abans de anar a dormir. 

Peró no es la única zona que dona vida a la ciutat de nit, ja que en un carrer no massa lluny al mercat central es troba una serie de cafeteries llibreries i fins i tot un petit bar, aixo si aquest destinats a falang que visiten la capital de provincià.

Ja que Trat no me ofereix gaire res mes tampoc us en puc explicar mes coses, i demà abandonaré la ciutat posant rumb a la capital del país, de nou a Bangkok, uns dies mes de relax allà.