dimecres, 5 de gener del 2011

Dia de reis a la illa, necessitem algun regal més?

Estar desterrats en aquesta illa, entre mig Tailàndia i Cambodja celebrant les festes nadalenques per nosaltres ja és un regal, per tant el únic que demanem als reis es que puguem prolongar el viatge el més temps possible. Que la temperatura no baixi dels 30 graus, i que no s'ha esgotin les reserves de cervesa Chang de la illa.
 Que heu demanat vosaltres per reis? A casa suposo que tothom estarà pendent de aquesta nit tan màgica per els petits de la família, però tant cara per els pares que es gasten els diners amb molt de gust. Tothom avui deu estar esperant el seu regal desitjat, ja sigui una joguina, o la colònia tant cara que no us heu pogut comprar en tot el any, però per aquestes dates us doneu un capritx. Nosaltres no necessitem massa res, tenim calor, platja, i festa, el únic que podríem demanar es que en el veí del costat l'hi regalessin un router wifi, i el connectes a internet sense contrasenya, per nosaltres poder-nos beneficiar.
El nostre regal que podem oferir-vos és les fotos de la cascada, i les platges que hem anat visitant, be aixo si el internet ens ho permet. I es que a diferencia de la primera entrada al país, en la que varem recorre'l de centre al nord, aquesta vegada hem optat per estar mes relaxada-ment en alguna zona. No ens hem mogut tant com la anterior, i es que viatjar amunt i avall comporta el seu cansament i les seves despeses, aixi que ara tenim una vida mes relaxada, però a la que es torni avorrida tornarem a fer mes voltes per allà on anem.

Be, esperem que tingueu tots una bona nit de reis, que us portin moltes coses, i aneu a dormir aviat.