dissabte, 1 de gener del 2011

Adeu 2010, dia 1

No m'imaginava el 31 de desembre de 2009 que el pròxim cap d'any el celebraria tant lluny de casa, encara que no era difícil que passes. Dons ja ha acabat el 2010, som 1 de gener de 2011, tota la alegria acumulada ahir a la nit durant la festa de cap d'any avui s'ha esvaït tot pensant que el temps passa molt ràpid, que els dies del nostre viatge es van consumint mica en mica, de un somni que un dia o altre despertarem sense saber quant.
Avui és un dia molt tranquil que contrasta amb la alegria d'ahir, tothom amb més o menys mesura va celebrar el cap d'any, i avui la illa dorm passant la ressaca de les festes a la platja, i locals de begudes a meitat de preu per atraure clientela.
Desprès de una festa a la platja, aquesta nit mentre fèiem una chang en pau i jo, comentàvem el temps que ja portem fora de casa i de les poques ganes de tornar a la rutina, que es troben moltes coses a faltar però que encaro no tenim intenció de tornar, ja ho farem però quan ens surti el arros per les orelles, quant ja no puguem passar un dia més sens menjar un entrepà de pernil amb pa amb tomàquet, esclar que ja ens hem acostumat molt al menjar d'aquí i el trobem deliciós.
Be espero que agüeu tingut tots un bon cap d'any, que les primeres hores del 2011 hagin sigut bones, i que la resta de l'any també, per la nostra part, esperem poder continuar explicant mes coses sobre Àsia, o sobre qui sap on estiguem.                                              En resum : FELIÇ 2011