dimecres, 26 de gener del 2011

Fotos del wat Pho i wat Phra Kaew

Be com que en el blog del dia 24 no hi cabien totes les fotos, aquí teniu les que varem fer de la visita als 2 temples de Bangkok. Ciutat que ahir varem abandonar amb un viatge de 12 hores de bus a la ciutat de ubon Ratchatani.


El wat Phra Kaew : és el temple budista mes important de Tailàndia, situat en el cor de la capital, a uns metres del riu "Mae Nam Chao Praya". Amb unes estrictes normes de vestimenta que afecten tan a homes com a dones, obligant a cobrir espatlles, ombrós, i cames. Res de pantalons curts n'hi les típiques camisetes de tirants que venen per tot khao san. A més el preu de la entrada per els estrangers es de 350 bats (8,27€), i gratuïta per els locals. Us podeu estalviar el preu veient aquestes fotos.
El wat Poh: és el temple més vell da la ciutat i alberga el buda reclinat mes gran del món. En dies de poca afluència de public la entrada per els estrangers es gratuïta però en caps de setmana pot ser que us cobrin entrada. El seu recinte exterior també es espectacular amb una gran quantitat de tombes de reis morts, de dimensions descomunals en forma de con amb punta final, i recobertes per trossos de ceràmiques i miralls on brillen amb el sol.