diumenge, 19 de setembre del 2010

Entrada numero 50

Sembla que era ahir quan planejàvem el viatge encara des de casa, repassant-nos tots els cercadors de vols de internet per trobar la opció mes econòmica, però ja fa quasi 3 mesos, i el visat no dona per mes. Per tant el dia 27 de setembre tenim que abandonar el país, on ja tenim un vol a Kuala Lumpur on farem una breu visita a la ciutat per desprès creuar Malasia fins a arribar a Singapur o això de moment es el que tenim pensat.

De moment aquí teniu un vídeo del youtube amb fotos de la capital malàia.


I aquesta es la nostra cinquantena entrada al blog, un blog que ens porta feina tant en escriure com en penjar les fotos degut a la baixa velocitat de internet, i ja no parlem dels vídeos que cada cop que intento pujar-ne un estic 20 minuts per un vídeo de 20 segons, això s'hi no es produeix algun error desprès de esperar que es carregui. Peró un blog que ens agrada un cop acabada la entrada, les imperdonables faltes de ortografia que el corrector se salta, i que jo quant estic escrivint no hi penso en mica en mica van millorant, intentem que tot funcioni be i sempre buscant informació per internet de com fer un blog mes atractiu i mes ràpid de carregar, mes interactiu, però no sempre es fàcil. Ens agrada sobretot quant hi ha
algun comentari, senyal de que hi han visites i que algú ens segueix. Per fer un comentari nomes teniu que entrar a la entrada clicant en el títol de la mateixa i en el final trobareu "Publicar un comentari en la entrada" clicar-hi i escriure el comentari en el requadre que blanc que s'obre i escollir una identitat i clicar en publicar. Recordeu en posar qui sou si utilitzem la identitat de anònim. Ja se que es molt fàcil per alguns però no tothom te tant internet per ma.

Aviam si arribem a escriure 50 entrades mes, senyal de que ens han passat 50 histories mes.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Testimoni.
Moltes hores de feina i pensar,des de fa temps el que porta la tangana de escriure el blog es l'Enric, ja que jo pasu moltes hores hem l'ordinador fent el que magrada. Ens posem els dos a pensar pero el merit es escriurel i tindre la pasiencia de penjar les fotos i videos ( un dia va estar 1 i mitga escrivint una entrada llarga i quant l´hanava a penjar va haber un fallo i ho va perdre tot i a tornar-hi) paciencia.
Haviam si comenteu, que fa ilussió.
Una abraçada a tots
PAU

Anònim ha dit...

Avui dia de felicitacions!
Felicitats per la 50 entrada al blog, que su mareix i molt(k segueixi així), i pels 24 anys d'en pau k su mareix molt més. I suposo que poguer-ho celebrar a tanta distància de casa te un morbo especial i a disfrutar-ho.
Records Pau i Dye!

By Mallorrrrrrrrrrrrrr!

Carles Mulleras Torrentà ha dit...

Bones Folls !

Menys mal que heu escrit com anotar comentaris... no sabia que es podia fer en aquest blog... Us segueixo cada setmana des del primer dia !!! A seguir aprofitant el viatge !!!!

Mulli

eL cuCut ;) ha dit...

PAKEEEETSSS !!!!!

Quin salt de quality que feu eh? Malaysia es un altre tarannà! Que be que us cuideu, i k be que viviu!

3 mesos fa ja? Sembla k fa nomes un mes k vam di adeu aia a la merda d monoleg dakei pallasu xDDDD

Aiam si podem aconseguir venir, pq sens esta complicant la cosa, nomes x entrar a viure al pis de barna ja son 6000 pepinos! ( Ja se que per en Pau es una sessio de mig horeta xo no tots som tan bons jajajaja )
De totes maneres farem el possible !

Enric, clases de català una mica si k fan falta... xo trankil, entenem que alla no nhi han... escriu en thailandes! jajajajajjajajajjaj i sino que escrigui el gos que tens com a company, osease, en Pau. AHhh, ja tas tallat les grenyes?? No conec a garçes de pel llarg jo!!

Ahir vam fer el Ekipoker Pau, vai jugarlo amb en sisu, en mulli i en jony, vam kedar 4rts, pujant bank en viu!! I ara me tornat a posar online.. ultra agressive! Com vas tu?

Ja sabeu, envieume mail amb les coses mes interesants.. xDDDD

Cuideu-vos! MUAk!

eL CuCut ;)