diumenge, 5 de setembre de 2010

Visita al Wat Phra That Mae Yen

Visitem el temple amb les vistes mes impressionants de Pai. El Wat Phra That Mae Yen que esta situat dalt de una muntanya oferint unes espectaculars vistes de tota la vall. Per arribar-hi es te que sortir del centre del poble per la carretera en direcció sud-est, creuant el riu i passant de llarg el bar "dont cry", creuant un petit recinte hotel es arriba a un trencant que ho indica amb un cartell i a l'esquerra es continua per una pujada bastant pronunciada. Desprès es troben unes escales que duen al temple si es vol pujar els 353 escalons o es pot continuar per la carretera on s'hi arriba igualment. Allà ens hem maravellat amb les vistes, hem fet 4 fotos hi admirat el temple.

En acabat hem continuat creant un altre cop la ciutat i sortint-ne un altre cop per el nord-est passant per davant de l'hospital. Segons hem vist per el mapa aquesta carretera es prolonga varis kilòmetres al nord. Allà hem trobat un altre temple on una de les capelles esta sobre un estany i a dins estranyament en ves de haver-hi un buda hi ha fotografies i escultures de una princesa i un rei. En el mateix recinte hi ha una altre capella on es troba, ara si, un buda i uns monjos dins. Els visitant que hi havia en aquest temple eren tots tailandesos excepte en Pau i jo, i es que ja ho deia la lonley planet, que per aquesta zona hi ha mes turisme de la gent local que estrangers.
Seguint la mateixa carretera s'arriba a un poble que nomes esta escrit amb lletres xineses i que es una altre atracció turística per locals. Botigues xineses, restaurants, un lloc on cuidaven cavalls i es podien muntar, una pedra molt grossa amb escriptures xineses, i varis reclams mes per turistes.
Continuant s'arriba a una cascada bastant espectacular desprès de creuar camps d'arros, i cases rurals, on les gallines i els gossos, surten inesperadament al mig de la carretera. La cascada esta freqüentada per farangs que es banyen i gent local que molt vergonyosament es banyen. Les vistes del llog son espectaculars i la sensació d'estar perdut en mig de la naturalesa es total.
Mes tard hem tornat a l'hotel on ens hem fet una dutxa i mentre en Pau fa una dormida, jo he tronat a el restaurant mexicà on la connexió a internet a cambi de un cafè. Aqui teniu una foto de la piscina del hotel que més que el tipic hotel tailandes sembla un motel de las vegas, amb els seus apartaments de doble pis i la piscina la mig.