dimecres, 8 de setembre del 2010

Voltans de Pai

Un dia mes visitant els voltants de Pai i es que avui serà el ultim, ja tenim comprat per demà el bitllet de autobús que ens dura a Mae hong son.

Desprès de aixecar-nos i fer un cafè menjat alguna cosa per despertar-nos hem agafat la moto i hem seguit la carretera que surt del poble aviam que ens trobàvem. Mig guiats com sempre per la lonley planet hem arribat al "grand canyon" de Pai. No es ni de bon tros com el de colorada però esta prou be, desprès de fer trial amb la nostra scooter per el camí que pujava fins a dalt de tot hem arribat on es veia tot Pai des de la cresta escarpada del canyó. Es tracta de una muntanya molt escarpada plena de penya-segats molt erosionats. La vista que ofereix de la vall es ideal per fer fotos combinant el verd dels camps de arros amb la roca del canyó.


Desprès de superar la baixada plena de forats i regates, hem tornat a agafar per fi la carretera asfaltada on hem seguit fins a un pont de ferro que creua per sobre del riu que passa per la vall. Es tracta de un vell pont de ferro sense us en l'actualitat, que es feia servir en la segona guerra mundial i que es conserva com a un record, ja que al seu costat hi ha un altre de modern asfaltat que es el que es fa servir. En breu, segons hens van explicar uns nois que hi havia en ell fent fotos, s'hi rodara una pel·lícula tailandesa i gracies a això vindria molta gent a la petita població de Pai, portant molts de beneficis econòmics per el mateix.

Mes tard hem continuat conduint cap el poble i desprès de agafar una carretera alternativa a la general hem passat per uns banys termals de aigua calenta on segons la lonley planet la entrada era de 200 bats per els falangs però no se exactament per que hi hem entrat gratis. Es un petit parc amb zona de pícnic i esbarjo amb gronxadors i altres jocs, caminant mes amunt hi ha un estancament de l'aigua que surt de sota terra on la gent s'hi pot banyar, la veritat es que jo no m'hi vaig posar per que la temperatura del aigua era molt elevada, en altres paraules a per mi cremava, i amb la calor tropical del país no be gaire de gust.
On s'hi me banyat, es a la cascada que hem trobat a continuació. Amb un aigua molt mes freda i que s'estava millor ens hem banyat, nedat i posat sota la pressió del salt de aigua. La veritat es que era molt relaxant i ens ha deixat com nous. Desprès de aquest balneari gratuït hem tornat a l'hotel sense abans fer com cada dia la nostra visita a algun temple. El que hem anat estava tancat, però no ens hem estat de fer alguna fotografia des de l'exterior, on ens hem quedat amb ganes de pujar però, estàvem prou cansats per anar ha buscar algun altre així que hem anat a l'hotel a cambiar-nos i ara fent una coca-cola al restaurant mexicà actualitzem el blog. Aquí teniu les fotos de tot el nostre dia.