divendres, 3 de setembre del 2010

Ja estem a Pai

Per si no estàvem prou perduts pel nord ara ho estem mes, i es que ja estem a Pai un dels 2 pobles rurals i del nord que volíem visitar. Desprès de 4 hores en una furgoneta, que ells l'hi deien minibus, passant per una carretera de corbes que creuava les muntanyes que separen la vall de Chiang mai a la vall de Pai vam arribar a la nostra destinació.
La veritat es que Pai no es tan rural i genuïna com ens pensàvem. És un poble petit però també turístic, apart de falangs també és turístic per els tailandesos que viuen en Chiang mai i els agrada allunyar-se de la ciutat per les seves vacances. I es que Pai en el centre esta ple de guest house on es pot dormir a partir de 200 bats(5euros) en llocs bastant agradables.
El minibus ens va deixar a l'estació de autobusos de Pai i des de allà vam anar a el guest house que hi ha en front però per una nit ens demanaven 300 bats (7,5euros), just una mica mes avall n'hi ha un altre de amagat on es pot tenir una habitació per 200 bats, amb televisió, bany, ventilador, net i agradable.
Ahir apart de voltar caminat per la zona descobrint un bar a la vora del hotel on hi vam trobar molta gent jova i molt bon ambient, billar i bona musica. Apart de sopar i fer una cervesa en aquest bar, per poc mes va donar la nit.
Aquest mati hem canviat de hotel per un altre de el mateix preu, però molt més acollidor, les mateixes comoditats i piscina. Internet no n'hem trobat a cap guest house però no és difícil trobar bars i cafeteries que n'ofereixen a canvi de una consumició. Aquí teniu algunes fotos que hem fet amb el poc temps que portem aquí, avui continuarem descobrint el poble i els seus voltants.