dissabte, 25 de setembre del 2010

Fora grenyes 2

"Lo prometido es deuda". Desprès de que en Pau es talles els cabell i jo sense dir-li res fes una entrada al blog, en quant la va veure l'hi vaig tinguer que prometre que quant mel's talles jo faria també una entrada al blog. Més de 4 mesos sense passar per una perruqueria, m'estaven deixant un aspecte de naufrago però amb la cara afaitada, per tant ahir vaig passar per una perruqueria que hi ha en un carreró a Th Khao san. Un lloc que semblava molt mes preparat que on va anar en Pau a tallar-se'l, però que em van clavar 200 bats (4,85 euros), no és car per si estigues a casa però si que ho es per Tailàndia. Una noia molt simpàtica que poc angles parlava, em va anat ensenyant fotos de tallats fins que vaig veure algun de normal i l'hi vaig senyalar, "This, for me" suposo que ho va entendre per que va comenssar a tallar i en 10 minuts llest.

Be aquí teniu les fotos el abans amb la camiseta del barça i el desprès que la vaig fer al mirall.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Mentres tant, enric et treies les grenyes jo em feia el contrari. Ja tink les rastes fetes, tink 10 rastes wapissimes al cap.
Desitjo una bona estada cap a malasya i a singapur. Havera com són aquestes ciutats ja ens mentindreu informats de les aventures que us passen!
Saludooos pels dos!

By:Malloooorr!

Unknown ha dit...

Eyy!!! dons si me vaig treure la peluca que portava despres de 4 mesos. Una peluquera que no parlava ingles i amb signes li vaig senyalar una foto de un tiu de un cataleg i li vaig dir que yo volia allo. Es vaposar a tallar i al final va fer el que va voler. jajaja
Avui hem arribat a malasia i perfi em trobat un lloc per conectar-nos a internet, que per aquets paisos escasseja una mica, i si en trobes la velocitat de conexio es molt lenta. Avia si puc fer l`entrada al blog explicant-to.
Ara amb les rastes no et deixarant entrar a disco vic jajaaj que els donguin. Be tiu que vagi be un saludu deww

Enric