dijous, 16 de setembre del 2010

Felicitats Pau 24 anys!!!!

Special thanks to 7eleven que a les 8:30 del vespre vaig puguer comprar un mini pastis per en Pau, amb 4 espelmes.

Ahir 15 de setembre de 2010 en Pau va fer 24 anys, el primer aniversari fora de casa i no me refereixo al restaurant del costat si no des de l'altre punta de mon, mes concretament a Chiang mai. Ahir dia tranquil on no vam fer gaire cosa mes que anar al centre comercial de la ciutat, a portar a reparar el meu falsphone que dies enrera m'avia caigut de cara a terra i es va trencar tota la pantalla, ara s'esta reparant per 600 bats(14 euros), vam fer una volta per el lloc esperant que el tinguessin apunt que segons em va dir el noi de la botiga estaria llest en una hora.
Per fer temps vam fer una partida a billar que hi havia en el centre, vam menjar alguna cosa, en el restaurant tailandès de la planta baixa i anem a buscar el telefon que com era de esperar no estava a punt. Per tant vam tornar a l'hotel i mes tard visita al mercat de nit on vam acabar de comprar 4 coses abans de fer un paquet per enviar a casa. Per correu ordinari ens costa 1200 bats (30 euros) triga 3 mesos viatjant per terra, però es la tarifa mes econòmica i a nosaltres es el que ens interessa.
Ja desprès vam anar a el restaurant a fer el sopar del aniversari. Menjar japonès deliciós i un mini pastis amb 4 espelmes de postre, partida al billar en el bar del costat fent una freda chang i desprès vam anar de festa. Dia rodo.

1 comentari:

annamaresipares ha dit...

Felicitats, Pau, pels 24, i a tots dos, per fer allò que tanta gent ha somiat!
Fa dos mesos i mig que vau marxar, us trobem a faltar, però estem contents de que estigueu allà on sou.
Molta sort!