dijous, 28 d’abril del 2011

De Bangkok a Cha am


Benvinguts a Cha am! Com ja vareu poder llegir en entrades anteriors, ens hem desplaçat a Cha am. Un petit poble de la costa molt animat per turistes tailandesos on els falangs son una especia inexistent, be casi per que nosaltres 2 estem colonitzant el lloc, i aixo provoca la mirada de alguns locals que em un somriure i cara de sorpresa et saluden. I es que Cha am no surt en els mapes de dels recorreguts turístics dedicats als estrangers, aixi que és un lloc tranquil on escapen els residents de Bangkok el cap de setmana en busca de platja i tranquil·litat, be com nosaltres més o menys...

Desprès de quedar farts de Chiang mai, varem decidir marxar cap avall. A la capital del nord estàvem molt be, ja que ofereix preus varats, i teníem unes habitacions que estaven bastant be amb connexió wifi que ens permetien estar connectats al mon les 24 hores, però ja era hora de moure'ns i canviar d'aires. Aixi que varem estar mirant preus per baixara a Bangkok, i justament hi havia una oferta de bus nocturn per 280 bats, una ganga, aixi que no ens ho varem repensar mes i desprès de una nit de insomni en un bus carregat de gent, ens plantàvem a les 6 del mati en plena capital del país.

Quina nit! Peró ja érem a Bangkok i teníem que anar fins a Cha am, per tant desprès de recordar que la millor opció era anar en tren, varem agafar un taxi fins a la estació de trens i allà varem comprar un tiquet per arribar a la destinació. 40 bats per els falangs i gratis per els tailandesos, quina injustícia, be nomes és un euro. Peró com que el tren no sortia fins a les 9,20 del mati ens varem dedicara descansar en els bancs, el avorriment va fer que anés a fer una volta per l'estació on vaig fer fotos fins a cansar-me. Ara he editat un vídeo per que pugueu veure tot el trajecte de Bangkok a Cha am. En el futur ja penjarem fotos del nou poble on ens trobem. Quin tragecte!

1 comentari:

Dolors/Enric ha dit...

Molt guapo el video!!!!!!!