dissabte, 30 d’abril del 2011

Vistes de Cha am

Com us varem prometre aquí us deixem fotos del poble costaner de Cha am. Com ja us vaig explicar es un poble tranquil que un cop per setmana s'anima el passeig i es fan festes al mes pur estil tailandès, musica local, menjar, i botelles de sam song i cervesa Leo sobre les taules dels animats participants, que no dubten en posar-se a ballar un cop han buidat la copa.
A la part del nord , platja amunt, trobareu el port pesquer on treballen els seus habitants i tot de restaurants de peix que serveixen deliciosos plats a preus únics. Però per més comoditat, si llogueu una  hamaca a la platja també us serviran sense aixecar-vos d'ella. Al sud de la platja trobareu la part menys atractiva de la costa, excepte un tros que esta rehabilitat amb els diners de un hotel-resort construït on s'acaba el passeig.
La nostra opinió es que la millor ubicació es troba en un entremig del carrer principal on hi han 7 elevens, bars, restaurants i un tros de platja bastant bonic, en que ens hem assegut a veure els dies passar tastant els plats que ofereixen els venedors ambulants.
Cha am és una vila bastant tranquil·la, que a la 1 ja esta tot tancat. Ideal per passar uns dies de relax, sense presses, tombats a la hamaca junt a la platja esperant trobar una nova destinació per visitar. La gent de aquí també te una vida tranquil·la, molts es dediquen a treballar en el port, en restaurants, o venen records en el passeig amb parades ambulants que es despleguen des del seu propi cotxe, capaços de muntar-les i desmuntar-les en 5 minuts. 
Ja ho veieu Cha am es tranquil, bonic, es menja bé, un lloc ideal per perdres si es viu a Bangkok, o si simplement voleu sortir de les destinacions típiques que visiten els falangs, aquí en trobareu pocs.