dimecres, 16 de maig del 2012

Més fotos del 12M

Ahir va ser l'autentic aniversari del 15M, que aquest any es va celebrar el 12 de maig perquè coincidís en dissabte. Ahir tothom en parlava del fenomen a les ràdios i televisions des del punt de vista que més els interessava. Desafortunadament alguns intentaven treure ferro a l'assumpte sense èxit, i d'altres destacaven la seva importància i de com esta conscienciada la societat de què estem manats per uns polítics titelles dels mercats. 
Tot això mentre el senyor Artur Mas anunciava un altre paquet de retallades per aplicar a Catalunya gracies a l'espoli fiscal que rep el nostre país per par del govern central. Un govern que no dubte en pressionar-nos sabent que el president de la generalitat no s'atreveix a plantar cara a les seves exigències. Peró la festa es pot "desmadrar" més quant decideixin intervindre la generalitat en cas de què no complíssim els objectius d'austeritat dictats des de la capital espanyola

Be opinió personal a part, dedico aquestes fotos del dissabte a celebrar el autentic 15M que va ser recordat ahir per tot el nostre país. Així que aquí teniu les imatges que encara guardava a la càmera, fetes durant el passat 12 de Maig de 2012.

PD: Perdoneu de què parli d'aquests temes soci-polítics, però és que no ho puc evitar ja que ens afecta massa per ignorar-los. En la pròxima entrada intentaré evitar fer-n'he cap referencia.