dissabte, 5 de maig del 2012

Barcelona: la capital catalana

Desprès d'uns dies a Japó ara sortim fotografiar Barcelona, la capital catalana. No pot ser que estigui tant a prop nostre i que mai l'hi agüem dedicat una visita com a turistes.
Barcelona és molt diferent a una gran capital asiàtica. El nostre clima mediterrani, la gastronomia catalana i la nostra cultura en general, fa que molts turistes japonesos i de la resta del planeta, vinguin a casa nostra per visitar les obres d'art que ens va deixar Antoni Gaudí, menjar pernil i pa amb tomàquet, o veure un partit del Barça al camp nou.
Aquí no hi arriba el fred que varem passar els primers dies de visita a Japó, i l'únic que hi ha al cel és l'astre rei. Un sol mediterrani que ens acompanya mentre passegem per les Rambles, la plaça de l'Ajuntament, el port, l'estàtua de Colon...
Una de les marques que potencia la promoció de la ciutat és el seu equip de futbol. Amb el èxits aconseguits recentment, el FC Barcelona ha creuat tot el món amb la marca "Barça" associant la capital catalana al club, en llocs que si no fos per això, mai haguessin sentit a parlar de la ciutat.
Be, que us puc dir més sobre el lloc, casi que sobren les paraules i us deixo veient les imatges. Aviat en penjaré algunes més.