dimarts, 8 de maig del 2012

Aquí bé google

Ja fa temps que ha que Google ha posat mà en el món de la venda de vols online, però encara no n'havia parlat mai i volia fer-ho un dia d'aquest. Actualment existeixen una gran quantitat de buscadors de vols, com rumbo, edreams, jetcost, vuelos baratos, trabber, skyscanner, atrapalo, vuelo24, kayak... i aixi podríem continuar fins demà.
Standard home 300x250 Spanish homepage
Fins ara, un dels millors buscadors que hi ha és skyscanner. La seva atractiva interface, combinada amb múltiples eines per cercar, i les millors ofertes del mercat, fan que sigui una de les pagines més visitades a la xarxa. Per això quant vaig decidir posar un buscador de vols en el blog, no vaig tenir cap dubte en quin escollir.

Peró Google que ja no és només un buscador de contingut a la web, va posar en marxa el seu propi cercador de vols sota el nom de "Google flights", que fins ara es troba disponible per estats units i alguns vols internacionals amb sortida o arribada des del país americà.

Quant aquesta funcionalitat del gegant d'internet surti al mercat internacional, venent vols a tots els països del món, ja poden començar a tremolar els altres buscadors de vols que es veuran en perill d'extinció. I és que qui pot competir amb Google, es casi probable que ho faci millor que els altres i més varat. Només és qüestió de temps. I per acabar d'impulsar la nova eina en el futur de les compres de bitllets d'avió, en els E.U.A. ja esta disponible en el "Google play" i en "l'App store", l'aplicació per smartphones que permet la recerca de bitllets amb quasi la mateixa comoditat que es podria fer des d'un ordinador convencional.

UK Skyscanner banner 468x60