dimarts, 10 d’agost del 2010

Wat Phrathat Doi Suthep, i el zoo de Chiang mai

Un dia mes a la ciutat i 30 minuts de trajecte amb moto per arribar al temple mes famós de la zona. Amb el seu nom impronunciable, el Wat Phrathat Doi Suthep esta situat al nord-est de la ciutat sobre una muntanya que ofereix unes vistes impressionants de Chiang mai. Segons explica la gent de aquí, el temple es va construir allà dalt, perquè en el 1383 els constructors van penjar un buda en la cua del elefant i el van deixar vagar per la ciutat i a on es pares a dormir allà farien el temple. Dons el elefant tot capritxos es va parar a dalt de la muntanya i allà van tingué que construir el temple. Aquí teniu les fotografies del impressionant temple i les seves vistes.

Tot baixant per la mateixa carretera i just entrant a la ciutat, envoltat de selva es troba el zoo de Chiang mai i ja que érem allà hem aprofitat per entrar a visitar-lo. Amb una entrada de 100 bats (2,37euros) i un aparcament vigilat per 10 bats mes, es pot accedir per visitar-lo.

No es un zoo molt important, ni te una gran varietat de especies però els molt gros i amb un mini-bus obert pots pujar muntanya amunt. Desprès de fer unes quantes fotos i veure la zona ens hem retirat a descansar una estona a l'hotel i ara menjant alguna cosa acabem ja el dia.

1 comentari:

Anònim ha dit...

pauuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!

soc en rodriiiiiii

q talllllll esteuuuuuuuuuuuu