dissabte, 14 d’agost del 2010

Ultim dia a Chiang mai

Be dons el ultim dia de Chiang mai vam anar a visitar el mercat cobert de menjar que hi ha aprop dels canals que envolten la ciutat. En un ambient purament tailandès on ningú parla en angles i no hi ha cap cartell amb lletres llatines, vam anar a menjar en una parada del mercat on vam tenir feines amb entendre'ns am la venedora perquè no parlava gens de angles. Per sort ja comencem a dominar una mica de tailandès i els números sobretot que a l'hora de pagar es de gran ajuda.
 Un cop estàvem "im" (plens) vam continuar amb la nostra moto cap a una cascada prop la ciutat. Seguint la carretera que travessa la ciutat, direcció nord-est endinsa-nos muntanya amunt, vam arribar a un petit parc, amb zona de barbacoes, pícnic i una cascada amb un petit rierol. Com no amb una entrada de 100 bats(2,5euros) per persona i 20 bats (0,49euros) per moto.
Així va acabar el nostre ultim dia a la capital del nord. L'endemà vam aixecar-nos aviat i des de l'estació de autobús de la ciutat vam posar rumb a a Chiang rai.