dilluns, 2 d’agost del 2010

Visitant un poble de Ko Chang

Be desprès de aixecar-nos un dia mes a Kho Chang hem decidit que el dimecres que ve posarem ruta cap a Chiang mai la segona ciutat mes gran del país. Per això desprès de estudiar les formes de anar cap allà, hem decidit que anirem amb el tren nocturn que travessa tot el país en direcció nord. Per aixo primer ens desplacerem fins a Bangkok i allà a l'estació mes gran de la ciutat que és Hualamphong, on surten tots els trens de llarg recorregut transportant gent i mercaderies a tot el país.
Amb vagons de primera classe, segona lliteres, segona seients, i tercera classe, els trens ofereixen transport per a totes les butxaques. La tercera classe la mes utilitzada per la gent d'aqui, oferint un ambient mes genuí amb venedors de menjar i veure que es pasejen per els vagons de tercera classe regatejant fins al ultim bath.
Avui després de decidir-nos i lligar caps de com anirem a Chiang mai hem anat a fer una volta per un poble de ko chang que diríem que es el mes gros dels que hem vist per aquí. On hem trobat un petit jardí amb una gran varietat de flors segons ens han explicat un home que hi havia per allà.
Hem anat a menjar a una parada de carrer on ens han servit arros i porc amb una salsa no molt picant que portava pebrot i varies especies, que estava molt bona. Tot aixo amb una aigua grossa, ens ha costat 80 bats(1,90euros).
Hem continuat voltant per allà i desprès de veure que no hi havia gaire res mes a fer hem tornat cap a Hat Sai Khao on desprès de una dutxa relaxant per treure la suor enganxosa de sobre, escrivim el blog i aquí deixem algunes de les fotos que hem fet avui.