dijous, 15 de juliol del 2010

Ja estem a Ko chang

Aixecant-nos a les 7:00 del mati, i sense tindre temps ni d'esmorzar, ja tenim el mini-bus esperant-nos a la porta del hotel. Desprès de un petit problema amb la factura, pugem a al que creiem que seria un còmode vehicle. Peró ens equivocàvem de nou. Era una furgoneta en el que hi viatgen 12 persones i el seu respectiu equipatge, i nosaltres s'entats en el pitjor lloc, que es la part de darrere del tot. On anat amb sobre-pes i el mal estat de les carreters, ens hem rebentat la esquene durant 3 llargues hores. Fins a arribar, en un petit poble on nomes hi havia el port just davant de la illa de Ko Chang. On ens espera el vaixell que ens hi porta.

Esperant la hora de embarcar en el vaixell, fent un cafè amb gel, coneixem a en Jaffir un noi de Israel que te la mateixa edat que nosaltres, i que esta viatjant sol durant un mes per Tailàndia, abans de començar els seus estudis de econòmiques. ( sembla mentida que hi hagi tanta gent jove que l'hi sigui igual viatjar sola). Desprès de passar uns 20 minuts de trajecte amb ell, i intercanviar el nostres telèfons, arribem a Ko Chang.

Nomes de baixar del vaixell ens adonem que es el lloc que desitjàvem passar una temporada. Ko Chang una illa tropical amb una selva espesa que conte espectaculars cascades, platges de sorra blanca i petites cabanyes que es l'únic que hi ha a la illa. Impressionant. Amb una calor que espanta, l'esquena destrossada i arrossegant les motxilles casi mig quilometre, trobem unes cabanyes per 200 bats la nit just davant de una tranquil·la platges construïdes selva amunt, a la zona de Hat Sai Khao.


Ens hi instal·lem fem un bany i fem una necessària migdiada a la hamaca de la nostre terrassa, acabant de passar aquest cansat dia.


1 comentari:

Anònim ha dit...

ki et va parir..!mita'l ell a l'hamaca aquesta...!!quina enveja!jejeje...