dimecres, 21 de juliol del 2010

Ja coneixem Ko Chang com si fos casa nostre

Ara ja casi ens coneixem Ko Chang com si fos casa nostre. Entre que la gent aquí es molt hospitalària, i amb la moto que ens hem explorat tota la illa ens sentim com a casa.
Avui hem continuat fen ruta amb la moto. Si l'altre dia vam anar direcció cap al nord, avui hem anat a explorar cap el sud que ja no hi havia molt que veure però hem anat, fina a on s'acavava la carretera. Desprès de conduir un bon tros per un camí asfaltat de mala manera però, encara ens deixava continuar fins a un lloc on nomes hi havia un ressort de luxe amb una balla i un guarda de seguretat que ens explicava que el ressort esta enmig de un parc natural però per entrar teníem que pagar una entrada.
Desprès de decidir que no volíem pagar i entrar hem fet mitja volta i hem tornat enrere, on descobriríem mes endavant una altre camí molt mal asfaltat i amb uns grans forats, que se endinsaven enmig de la selva. Seguint el camí hem arribat a un riu on el crusava un pont que estava destruït i no ens permetia continuar. De nou ja a la carretera principal hem conduit fins a una platja de pel·lícula on ens hi hem banyat i fet unes cantes fotografies.


Desprès de para a unes quantes cales perdudes entre el accidentat paisatge hem tornat a lonley beach on hem dinat i descansat la resta del dia entre la piscina i el bar dels companys tailandesos, que ahir ens van fer una barbacoa i ens hi van invitar a menjar amb ells de gratis mentre fèiem una cervesa i coneixíem a 4 noies catalanes de Barcelona que estaven de vacances a Tailàndia. Eren estudiantes de la universitat de Barcelona i ara tenien uns dies de festa que els aprofitaven per veure mon.
Ara abans de anar a sopar alguna cosa actualitzem el blog i repassem les fotos que hem fet.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Eiiiiii!!araaa!jjejej...aixi és més xulo...:P
Quines fotues més maques...!!i lu del bmv....si te'l compres aqui potser serà més barat..jejeje..una abraçada..!