divendres, 2 de juliol del 2010

Visita Obligada al MBK

Despertant-nos de bon mati i desprès d'haver fet un bon esmorzar a l'estil local, hem anat en busca del taxista mes honrat per que ens portes cap el centre comercial per excel·lència de Bangkok, al MBK.

Un colossal edifici de 7 grandioses plantes plenes de botigues senzilles creant com un mercat de interior (això vol dir aire acondicionat...) que ens el 35 graus s'agraeix no començar el dia amb la típica suor. En el que s'hi troba mes o menys de tot, des de productes originals o produïts a casa fins a les coses importades amb les respectives falsificacions.

El que fet a sigut mirar el preus i comparar-los, no hem comprat gaire perquè encara no sabem del tot com portar-les i no volem transformar les motxilles en magatzems amb burros de carga a sota. El que no hem pogut resistir la temptació de comprar una replica exacte de un iphone casi idèntica, per un baix preu (això no pesa a la motxilla...XD).

Desprès de un bon dinar ham anat a fer una volta per la zona moderna que es on es troba el MBK.
Quan ja estàvem farts, un Tuk Tuk ens ha portat de nou cap a khao san on estem actualitzant el blog fent una chang.(el suc de papaya també ha sigut un descobriment en contra la sed)

stop the Tuk TUK and hola everyone!!!! Continuarem actualitzant el blog... Que vagi be