diumenge, 18 de juliol del 2010

Canviant d'aires

El dia 17 de juliol i desprès de aver visitat i conegut de sobres la platja de hat sai khao, em decidit canviar de lloc i ens em posat en marxa cap a la lonley beach. Que es una platja amb un ambient mes de gent jove a diferencia de hat sai khao. En la primera hi han moltes famílies passant unes vacances i parelles i a la segona hi ha mes gent jove. La veritat es que tothom es molt simpàtic tant els de aquí com els de fora amb els qui ràpid t'hi avens.

El dia de trasllat desprès de esmorzar i ploguen a bots i barrals vam fer la motxilla i desprès de regatejar fortament amb diversos taxistes, vam acaba pagant 100 bats per persona, que son 2,30euros. En arribar allar desprès e fer una cervesa al bar del nois joves que aviem conegut a la nit anterior vam anar a buscar un bungalous vora de la platja en el que passem la nit per 200 bats, que son uns 4,70 euros.

Mes tar i desprès de aver dinat alguna cosa vam tronar tot passejant cap al bar dels nois joves per parlar amb ells i passar la tarde. Quan de cop i volta passa una moto amb un noi que se me queda mirat per que porto la camiseta del Barça, i sense donar-hi mes importància entrem al bar.

Al cap de una estona el noi de la moto be al bar i me pregunta que si som de Barcelona tot això amb Català. Jo l'hi contesto que si i comencem a parla, ell me diu que es diu Rafa i treballa a la cadena ser, i la seva cara me comença a sonar. De cop i volta se m'acut que es en Rafa Roca de ona fm i l'hi dic tot sorprès i ràpidament ell m'ho confirma. Quina casualitat es en Rafa Roca el productor del program de la graderia de ona fm. Ell es queda parat, de haver trobat dos oien a l'altre punta de mon a una illa perduda enmig de la badia de Tailàndia.

Continuem parlant i comentem totes les histories de programa i ens confia alguns secrets. Fins que quedem per sopar i fer una cervesa tot apurant el dia.