diumenge, 18 de juliol del 2010

Cobrint la noticia al minut amb Rafa Roca

11 del mati i sense haver dormit gaire, quedem en el bar de sempre amb en Rafa per anar a esmorzar. Desprès de menjar alguna cosa i fer un cafè amb gel per despertar-nos anem a llogar una moto. Per 200 bats (4,80euros) al dia, tenim una scooter 125cc bastant nova.

Desprès de acostumar-nos a anar per el carril de l'esquerra ens dirigim tots 3 cap a les cascades de Klong Plu, que estan uns 15 minuts amb moto de la lonley beach.
Un parc natural amb una cara entrada de 200 bats per adult, on hi ha un camí que bordeja el riu selva amunt fins trobar la cascada. Amb una una impressionant vista ens hem anat a escalar un tros de roques per fer unes millars fotos i vídeos que veieu a continuació.
Desprès de fer un bany i passar una estona allà. Decidim tornar cap a la nostra lonley beach, que de camí hem trobat un mirador que es veien els petits illots que envolten Ko Chang. Osti tu el millor lloc del moooon!!! Oy que mentens amic meu??? Rafa el millor productor del monnnn!!! Un abraço a tu i, a tot el equip!!! Ens veiem aviat crak.
Desprès de dinar i fer la ultima cervesa amb en Rafa, ens hem acomiadat ja que ell demà te que matinar per anar cap al sud. On possiblement tornarem a quedar amb ell.

Peculiars benzineres on no hi ha sortidor sino que es venen amb ampolles de litre per el preu de 30 bats (0,70 euros).

1 comentari:

Anònim ha dit...

marikessssssssssss!!! ja ja k kabrons
Enric ta falta la camiseta d'ona ke la tink jo!! xd
dman si sentu ke diuen algu den rafa roca ja trukare i la liare parda perlla jajaj!!
weno dons ja us vag segin perki uns abrazzooooss macarrons de puta!!!!!!!!!

--Rovira--