dilluns, 5 de juliol del 2010

Un nou amic.

Dons tant ahir i avui continuem estant en khao san rd que ja ens passegem per el carrer com si estiguéssim a casa. Tot tornat de el mercat de chatuchak fen la habitual parada al ciber cafè on fem cada dia el blog, vam coincidir amb un noi del ordenador del costa, en que vam començar a parla i va explicar-nos que portava un mes viatjant per Laos i Cambotja amb quatre amic mes peró degut a un problema familiar avia hagut que tornar a casa seva Noruega. I que per agafar un vol econòmic avia tornat però a Bangkok, on esperaria dos dies a que els seus amics viguesin cap aquí.

Desprès de explicar-nos un al altre les nostres histories ens vam adonar que portàvem mes de mitja hora pagant internet sense fent-ho servir. Per tant ens vam asseure en una taula que no vam deixar fins desprès de 4 hora.

La veritat es que l'Andy s'esta portant molt be amb nosaltres fins el punt que ens tenim que barallar per abeure qui paga les cerveses. Es un tio molt obert i dona mes importància a la bona estona que passem que no a els diners.
Ell sempre diu "I pay, money it's just money."

Amb ell també em anat a visitar alguns temples de la ciutat, entre d'altres el Wat Pho que es un dels mes famosos perquè en el interior hi ha el buda reclinat mes gran i car de tots. Fent una volta per allà vam descobrir unes piràmides grandioses on hi ha enterrats antic reis de Tailàndia. La veritat es que aquest temples son espectaculars.