dilluns, 19 de juliol del 2010

Un dia més de ruta

Avui un dia mes, em anat a visitar unes cascades no tan impressionats com les de ahir però que també estaven be. Sense aixecar-nos tan tard com ahir i desprès de aver anat a esmorzar alguna cosa i fer el habitual cafè amb gel matiner per despertar-nos. Ens hem canviat de bungalou per uns del mateix preu però bastant mes ben condicionats. Que a mes ofereixen piscina i un bar amb sofàs i hamaques, per poder-se seure una estona.

Desprès de un bany a la nova piscina i haver conegut una noia Suïssa que viatge igual que nosaltres sense bitllet de tornada a casa, hem agafat la moto i ens hem dirigit cap a les cascades de l'altre punta de la illa. Recorreguem la carretera principal que volta tot Ko Chang, a arribar a la cara est de la illa on no hi gaire civilització. Apart de algun hotel i ressort no hi ha gaires edificacions més.
Hem arribat a la entrada del parc natural on ens han fet pagar els habituals 200 bats (4,70 euros)per la entrada.Desprès de pagar ens hem endinsat selva endins fins a un aparcament per a motos on hem aparcat, i continuat la ruta a peu.

Desprès de trepar per roques i muntanya, i haver travessat un riu amb forca corrent de aigua hem arribat a la cascada. La veritat es que no era tan espectacular com la altre però el tros de ruta a peu i el bany que em tingut per trabessar el riu ha valgut la pena.
En acabat, em tronat a la carretera per fer el viatge de tornada i en la caseta de informació del parc natural ens han dit de que hi havien algunes cascades mes sense pagar entrada al nord de la illa, i que ens venien de camí.
Ens hem endinsat encara mes al mig de la jungla per veure aquestes cascades que mes aviat eren un petit salt d'aigua però al ser gratis hem aprofitat. Desprès de caminar per un bosc encara mes espès que el de la anterior visita em arribat al salt de aigua on en Pau desprès de patinar en una roca a perdut una de les xancletes que portava. Per sort jo portava dos parells. (les bones i les dolentes).
Tot tornant de camí cap a casa amb la nostra scooter 125 llogada per 200 bats (4,7euros)al dia, ens em trobat un control de policia on miraven que tothom portes casco, però com que per la lonley beach ningú en portava, dons nosaltres ja no el agafàvem mai. Total que ens han parat i ens han posat una multa de 200 bats (4,7 euros) per no portar casco a el conductor que es el únic que esta obligat a portar-lo. El que viatge de paquet no te obligació de dur-lo.
Es veu clarament que nomes fan això per treure diners. Apart de nosaltres han parat a molta mes gent que no el portava per que la veritat es que aquí no el porta ni deu. Fins i tot ens ha fet gracia que ens posessin una multa a Tailàndia. La policia de aquí es molt mes simpàtica i amable que no els mossos desquadra que a sobre de multar-te, et comencen a donar la tabarra sobre la teva seguretat com si no ho sàpiguesis.

La policia de aquí munta un control amb una paradeta de fusta al costat amb una caixa per cobrar les multes. Com si fos la cua del Hipercor hem pagat i ens han donat el rebut que guardarem de record del dia que ens van multar.
Hi ara rient-nos del que ha passat apurem el dia fent una coca-cola en el nou hotel mentre escrivim el blog.

1 comentari:

eL cuCut ;) ha dit...

Tailandesooooooooooooooooooooos !!!!!! K pasa cracks ! no trobava on coi comentar !!

Que bé ke viviu cabrons! Kins paisatges, i kins rius ke s'emporten espardeñes !! jojojo

Ieeee enrikeee, e vist en el video k no has perdut la pràctica d fer la garça !! Has caçat algo ja? jajajajajajjajaja

I tu pablo ke, de poker sembla a mi ke poc eh??
Aiam si surt tot be i podem venir x nadal! kestem aki am lalba babejant denveja jejejejeje

x 5 euros d multa... vai sense casco i dret sobre la moto tot el dia!! ;DDD Ara, k de 5 en 5... acabareu all-in! xDDD

ens veiem burinots !! Disfruteuuuu x tots !! ;)