dijous, 2 de juny del 2011

El temple que vaig prometre...

Be dons com va quedar la entrada a mitges, avui deixo la continuació dels records dels últims dies del viatge.
Un cop ja teníem vist el temple xines que de la part del mar, nomes queda veure el de l'altre cara del budisme, una de las 2 variants que te la religió catalogada de filosofia. A la part de baix, on es situa el aparcament prop de la muntanya, hi ha una petita capella amb la imatge del buda fundador del temple, al peu de unes impressionants escales que pugen cap a una altre capella situada sota un cel de color blau pintat amb núvols on sembla que es pugi tocar la ma amb el cel.
Encara que estem cansat no podem deixar passar la oportunitat de pujar allà dalt i fer una foto de tota la platja de Hua Hin. La part de fora del temple no és gran cosa, però les imatges que ofereix la capella al cel mentre pujo les escales es molt bona. Un cop a dalt es veu tota la badia del poble, i la part interior, encara que la meva càmera no pot fer gran cosa per la mala il·luminació, no m'estic de tirar unes fotos abans de tornar a baixar les escales entre els monos que seuen a la barana i et miren amb cara de desconcert.


Be com que ja ho tenim tot vist, agafem la moto i continuem camí de tornada a casa, be o la nostra casa momentània-ment abans de tornar a casa. Ens queda un ultim dia i la tornada. Quin trauma, de moment aquí teniu les fotos del que estàvem visitant.

2 comentaris:

El Peregrino ha dit...

Hey! ¿Tenéis planes de volver pronto por estos lares?

Pau, te he agregado al msn.Por si no coincidimos; tengo que ir a Camboya en una semana y estaré unos días en Phnom Penh, ademas de visitar Angkor Wat. Si tenéis alguna recomendación sobre queé hacer o qué evitar por allí, enviadme un mail o dejadme un comentario.

Nos leemos!

Unknown ha dit...

Hola peregrino soy l'enric el otro colega que viajó con Pau.
De momento no volvemos y menos por Camboya. No es que sea de mis sitios preferifos pero todo esta bien de ver.
La capital sorteala lo mas rapido que puedas, por que no tiene ningun encanto en particular. Quatro fotos para el blog y aire. No tengo muchas recomendaciones que te peuda dar, pero si alguna.

Llegues con la moneda que llegues canvia tu dinero por dolares americanos $$! Son aceptados en todos los sitios y mas faciles de manejar, aun que te devolveran el canvio con la moneda que a ellos les de la gana. Los cajeros solo dan dolares$.

La cerveza "Anchor beer" te va a dar la resacca mas wapa de tu vida. Es la mas varata pero te mata por dentor jajaja. "+barato = +viage"

Comer en los restaurantes de tu guest house suele ser mas caro que salir a dar una vuelto y comer algo pro ahí. No te acerques a los que estan cerca del rio. Esos restaurantes son caros tambien.

Angkor wat es precioso, pero no varato, asi que nosotros estuvimos un dia y ya esta. A no ser que te guste sacar fotos y recrear-te en cada templo.

No se que recomendacion puedo dar-te mas??
Espero que te sea de ayuda. Un saludo y que haya suerte!!