dimecres, 29 d’agost del 2012

L'apartament

Al final arribem al pis desprès d'una nit sense dormir i tot un dia traginant les maletes, tots tenim en ment fer una dutxa i descansar fins que sens passi l'esgotament . Estem a la porta de l'edifici i la cosa no te mala pinta, o com a mínim l'escala ens dona una bona sensació, això si l'ascensor no el veiem per enlloc. Comencem a pujar fins arribar a la tercera plata, on la nostra guia s'atura davant la porta 17 i treu un parell de claus per accedir a l'habitacle.
En quant sobre la porta quedem bocabadats!! És exacte com el que havíem vist a les fotos, gran ampli, amb 2 habitacions, una sala d'estar immensa, lavabo, i cuina on a simple vista es veu que no li falta de res. Sense esperar que la nostra guia marxi deixem les motxilles i ens llencem sobre els sofàs a provar la seva comoditat, tot escoltant les ultimes indicacions de la llogatera.

Un cop ens hem quedat sols ens relaxem totalment en la nostra nova residencia pels propers 4 dies com a mínim, i tinguen en consideració la bona ubicació de l'apartament, la qualitat i el preu potser preguntarem per prolongar la nostra estància uns dies més.
Desprès d'una dutxa ens asseiem davant el televisor on en poc quedem dormits fins que ens adonem de què ja és de nit. El sol a desaparegut i ja estem una mica millor, moment de sortir a menjar alguna cosa pels animats carrers de la ciutat que de moment sabem que estan plens de gent i de musica que es cola per les nostres finestres, a descobrir que ens amaga Riga de nit.