dilluns, 18 de juliol del 2011

Imatges voltants Mae hong son

Be com ja us vaig anunciar en la anterior entrada, aquí he publicat unes quantes fotos que varem fer per els voltants de Mae hong son, un lloc ideal per descobrir sobre 2 rodes. Us podré apartar de la ciutat i fer la vostra pròpia ruta passant per carreteres que creuen boscos i descobrint poblacions on encara no hi ha arribat la electricitat. Pobles al costat de paratges naturals, on els rius els abasteixen de aigua i els camps d'arròs, la resta de necessitats els hi proporciona la jungla. Ja siguin els postres amb fruites tropicals a l'abast de la mà, com fusta per fabricar les seves cases. Un bon lloc per sentir-se perdut de veritat.


Algunes d'aquestes fotos pertanyen a les muntanyes que emparen el poble, amb pronunciades pendents per pujar amb la moto plena de gasolina i baixar-les amb el contacte parat. D'altres son del parc natural que varem visitar, anegat d'aigua i fang degut a les fortes pluges típiques d'aquella època. I algunes altres veureu les carreteres que connecten els perduts pobles que anomenat abans plenes d'aigua dels rius desbordats, que creuàvem amb les motos buscant la part menys profunda.
Al apartat de "fotos col·lecció" que trobareu a les pestanyes de d'alt, podreu accedir a la compilació completa de fotos del lloc, entre altres que hem visitat. La pagina esta ordenada per països amb el nom de tots els àlbums que podeu veure.
En definitiva, si teniu suficient temps, durant el viatge, per arribar-vos en aquest indret val la pena!