dilluns, 11 de juliol del 2011

Imatges inedites Mae Hong Son

Durant la nostra estada en el poble de Mae hong son, no varem publicar gaires imatges del pintoresc lloc. Aixi que fent a casa una tria de fotos per ordenar-les i guardar-les he trobat imatges que encara no havien sigut publicades al blog. Peró per començar us faré 5 cèntims del lloc, que ja deveu haver oblidat.
Mae hong son, és una província de Tailàndia que delimita al oest amb Myanmar, i al est amb la de Chiang mai, amb una capital que porta el mateix nom. Amb un ambient mes del país birmà que del qual pertany, aquesta ciutat és un pintoresc lloc  tranquil que encara sembla no haver entrar en el segle XXI. Rodejat de temples de estranya arquitectura i un llac al centre del poble, Mae hong son ofereix un paratge natural als seus voltants.
El centre del poble es tranquil, un lloc amb molts guest house i llocs per menjar varat. Conta amb uns quants 7 elevens repartits per tot el poble amb caixers automàtics dels bancs tailandesos. Durant la nit el mercat que es celebra al centre del poble, en un carrer que fa baixada cap el llac, es un punt de trobada entre viatgers que seuen a menjar un plat de noodels, i locals que comparteixen cervesa i whisky d'arròs amb estranys a canvi de amistat i unes rialles.
En quant acaba el mercat nomes un parell de bars continuen oberts amb taules de billars i algun client amb falta de son. Durant el dia amb el lloguer de una moto es poden visitar els voltants un cop es tenen vistos tots els temples de la ciutat que no son pocs. Gaudireu de bones imatges, si passegeu per els pobles voltants. Elefants fent feines agrícoles, nens jugant descalços per entre el fang mentre les mares cultiven arròs en camps negats d'aigua, homes arreglant eines de feina i d'altres dirigint a bous d'aigua.
Les fotos de les afores les les publicaré en la pròxima entrada. De moment aquí teniu les de la ciutat. Espero que agradin!