dimecres, 11 de maig del 2011

De nou a casa

Benvingut a la vida real! Es el primer que em passava per el cap un cop aterràvem al aeroport del prat. Ja ha acabat! 11 mesos han passat des de que sortíem de casa, sembla que era ahir que arribàvem a khao san amb les maletes farts de fer un viatge amb air Berlín, però ja ha passat tot un any. Aquest dilluns a les 2 i mitja de la tarda aterràvem al aeroport de Barcelona desprès de haver fet escala durant 3 hores a Egipte, i desprès de haver volat fins allà des de Bangkok a les 2 de la matinada.
Quina mescla de sentiments més estranya, mentre assegut al seient del avió veia des del cel la Bangkok il·luminada que deixava enrere, el meu cap tot confós pensava en tot el que havíem viscut aquell temps i que sacava per tornar a casa. Les ganes de marxar eren escasses però per altre banda pensàvem en veure de nou a la nostra família i amics. Unes vacances a casa i tornem a marxar? Seria el ideal però no ens ho podem permetre. 

Davant nostre se ens obre un futur incert sobren el que farem en endavant. Quina sensació més estranya de nostàlgia per tornar a casa però de tristesa per deixar enrere un viatge de llarga durada. Una experiència única que segurament mai oblidarem.
Degut a que els últims dies de estada al país no varem tenir massa bona connexió a internet, tenim entrades per publicar, fotos que pujar i histories dels últims dies fent de ciutadans tailandesos en un país que trobarem molt a faltar, per tant en mica en mica anirem publicant més entrades. El blog no ha acabat la seva vida!

1 comentari:

annamaresipares ha dit...

Benvinguts i ben trobats, tots dos, Molta sort, el camí, aquí, allà... enllà, continua.
Felicitats, esperem més notícies, Anna