dilluns, 22 d’agost del 2011

Koh Phi Phi

Koh phi phi, amb les seves platges de sorra blanca, penya-segats coberts de vegetació tropical, i les aigües cristal·lines que les banyen, podria estar entre els 10 millors paradisos del mon. A pesar de la destrucció que el tsunami del 2004 que va afectar a tot aquella zona, ara ja esta totalment reconstruït i protegit per el govern com a parc natural.
A la seva principal illa, amb forma de "H" mes o menys, es troben els principals allotjaments entre els variats preus disposats a pagar. Al ser un lloc tan preciós no es varat trobar bungalous, però per 500 bats (11,63€) la nit podeu tenir una cabana de bambú vora la platja. Trobareu diferents punts de venta de tiquets per anar a visitar les illes exteriors o realitzar altres activitats, però des de la platja també podreu contractar algun pescador per que us porti tot el dia d'excursió a les illes voltants, aixo si desprès de regatejar el preu una bona estona.
Arribar a Koh phi phi es fàcil des de phuket. Per el carrer hi han parades on es publiciten viatges amb barca cap allà, però sens dubte es mes varat arribar-hi des de la regió de Krabi. La meva opinió és que la visita d'aquest lloc un cop es recomanable, però no per quedar-s'hi molt de temps. Amb 2 dies es poden veure totes les meravelles dels voltant i acomiadar-se del lloc.
Nosaltres aquest any no hi varem anar-hi però el 2009 les varem visitar, per tant aqui teniu unes de les fotos que varem fer.