dijous, 23 de febrer del 2012

Ja tenim guia, però de paper...

Després de veure el imprescindible que era tenir una lonely planet quan ets fora de casa, aquest cop no ens n'hem pogut estar de comprar una. Ja sé que son molt pocs dies i que no li treure'm el màxim rendiment, però tenint una guia d'aquestes a les mans et dona la tranquil·litat de saber que no et perdràs en cap moment a no ser que vulguis. La lonely planet del sud-est asiàtic ens va fer molt de servei, i ens portava a llocs que no haguéssim mai descobert sense ella. Com a mínim ens anirà genial per l'extensa part que parla de Tòquio, i com que un llibre d'aquest no fa nosa a casa ja tindrem excusa per tornar a fer-la servir.
La veritat és que no son precisament econòmiques aquestes guies. Ja sé que avui en dia amb el mòbil i l'ordinador a traves d'internet pots obtenir molta informació gratuïta o la mateixa lonely amb PDF, però durant el viatge sempre tens aquell moment que esperes en algun aeroport, estació, dins d'un avió, tren o autocar, sense bateria al portàtil, lluny d'un endoll lliure o que que falla la connexió wifi, aquell moment és quant pots fer una repassada a la pròxima destinació.
A Amazon podreu trobar-ne de segona ma molt més barates, i si os podeu permetre el luxe llegir-la amb anglès l'oferta encara és més àmplia. A la majoria de les botiges online que vaig poder veure tenien un preu de 34€ més ports, però al final aquesta la va comprar en Marc al "Corte Ingles" pel mateix preu. Esprem que ens serveixi de molt.